Noutăți:
VIDEO: Telemedicina sprijină pacienții de la sat -- "Pacienții din satele românești pot fi diagnosticați fără a mai fi nevoie să se ..." -- 08 Iulie 2013
Curiozități din istoria farmaciei - Scrinul farmaceutic din secolul al XVII - ... -- "Colecția de Istorie a Farmaciei din Cluj deține un bogat partimoniu de vechi ..." -- 09 Mai 2013
Despre frumusețe și flori -- ""Frumusețea este, mai întâi de toate, o calitate obiectivă a corpurilor prin ..." -- 11 Martie 2013

Cele mai citite

Abdominoplastia

Abdominoplastia are ca scop îndepărtarea excesului de piele şi grăsime de la nivelul regiunii

+ View

Scăderea transpiraţiei excesive cu toxina botulinică

Odată cu sosirea verii, caldura și lumina puternică a soarelui, determină declanșarea unor

+ View

Tratamente faciale cu botox

Toxina botulinică reprezintă una din cele mai spectaculoase achiziţii în domeniul medicinei

+ View

Transplantul de păr

Transplantul de păr constă în recoltarea, cu instrumentar microchirurgical, a unor fire de păr

+ View

Frumuseţea este un obiectiv pe care fiecare dintre noi încercăm să îl realizăm. Stabilirea unor criterii de încadrare a unei persoane în categoria frumos este fie foarte simplă, fie foarte complicată. Cel mai simplu criteriu este acela al judecăţii personale, care de multe ori suprapune noţiunea de frumos cu aceea de plăcut şi formulează următoarea definiţie: e frumos ceea ce îmi place mie. 

Diversitatea persoanelor frumoase este uneori dezarmantă, bulversând şabloanele care încearcă să încorseteze frumuseţea în anumite tipare, stabilite pe criterii de cele mai multe ori statistice. Şi atunci, ce face ca acestea să fie toate frumoase dar extrem de diferite ca aspect? Un singur lucru le este comun: armonia. Armonia înseamnă echilibru, atât la nivelul structurilor fizice aparente cât şi la nivel psihic și emoţional.       
 
Atunci când o persoană are trăsături fizice armonioase şi este în acelaşi timp într-un echilibru total cu sine însăşi şi cu cei din jur, putem spune că persoana respectivă este frumoasă.
 
Sa încercăm să devenim frumoşi în primul rând prin restabilirea echilibrului interior şi a unor relaţii corecte, armonioase cu cei din jur.
 
Legea numărul unu într-o societate este să oferi ce este mai bun în tine, necondiţionat. Astfel ajuţi la constituirea unui capital social benefic, ce se va întoarce şi asupra ta, mai devreme sau mai târziu. Să fim mai frumoşi !

 

Alte știri

Autori

Dr. Nicoleta Statov

Medic Primar Stomatolog, DrD în Medicină ...

Prof. Dr. Nicolae Hâncu

Medic Primar specializat în diabet zaharat, ...

Scroll to top