Noutăți:
VIDEO: Telemedicina sprijină pacienții de la sat -- "Pacienții din satele românești pot fi diagnosticați fără a mai fi nevoie să se ..." -- 08 Iulie 2013
Curiozități din istoria farmaciei - Scrinul farmaceutic din secolul al XVII - ... -- "Colecția de Istorie a Farmaciei din Cluj deține un bogat partimoniu de vechi ..." -- 09 Mai 2013
Despre frumusețe și flori -- ""Frumusețea este, mai întâi de toate, o calitate obiectivă a corpurilor prin ..." -- 11 Martie 2013

Cele mai citite

Abdominoplastia

Abdominoplastia are ca scop îndepărtarea excesului de piele şi grăsime de la nivelul regiunii

+ View

Scăderea transpiraţiei excesive cu toxina botulinică

Odată cu sosirea verii, caldura și lumina puternică a soarelui, determină declanșarea unor

+ View

Tratamente faciale cu botox

Toxina botulinică reprezintă una din cele mai spectaculoase achiziţii în domeniul medicinei

+ View

Transplantul de păr

Transplantul de păr constă în recoltarea, cu instrumentar microchirurgical, a unor fire de păr

+ View

În gama cremelor necesare îngrijirii zilnice, cremele contur ochi ocupă un loc aparte datorită patricularităţilor pe care le prezintă epiderma pleoapelor şi a porţiunii din jurul ochilor. Se ştie că această zonă are o epidermă mult mai subţire şi mai sensibilă şi ca atare necesită o îngrijire specială. 

Prin constituţia sa, epiderma din jurul ochilor este mai expusă acţiunii agresive a diferiţilor factori nocivi şi ca urmare mult mai predispusă la formarea ridurilor. În acelaşi timp, oboseala, stresul, unele perturbări ale stării generale a sănătăţii şi disfuncţii organice îşi pun amprenta cu mai mare intensitate asupra aspectului epidermei din jurul ochilor, prin apariţia cearcănelor şi a pungilor.

Din aceste motive formulările cremelor contur ochi trebuie să ţină seama de necesitatea sporită de protecţie împotriva apariţiei ridurilor, de combaterea şi prevenirea apariţiei pungilor şi a cearcănelor, precum şi de faptul că penetrarea substanţelor hrănitoare si a principiilor active este mai puternică datorită grosimii reduse a epidermei.

Crema contur ochi cu argilă încearcă să răspundă acestor cerinţe printr-o formulare deosebit de uşoară, tip cremă gel, care să fie un vehicul bun pentru substanţele nutritive şi să permită o bună absorbţie, fără a lăsa un exces de grăsime. În formulă sunt asociate un complex de uleiuri naturale (evening primrose, calendula, squalane) cu argilă, vitamine şi principii active naturale cu acţiune sinergică de hidratare şi  nutrire intensivă, de combatere a ridurilor, de regenerare, calmare şi protecţie.

Prin aportul lor în fosfolipide, uleiurile naturale joacă un rol esenţial în restaurarea barierei hidro-lipidice protectoare a pielii, contribuind împreună cu complexul silanolic hidratant şi uleiurile siliconice la o bună emoliere şi hidratare a tegumentelor sensibile , ofilite , deshidratate şi la inducerea unei senzaţii plăcute de catifelare şi confort.

Bogate în fitosteroli, acizi graşi esenţiali, lecitină, trigliceride, dispunând de o bună capacitate de întindere, complexul natural de uleiuri are o activitate de tip geriatric asupra tenurilor ridate , reducând liniile fine şi ridurile incipiente , redând supleţea tenurilor îmbătrânite , ameliorând sclerodermiile .

Prezenţa benefică a uleiului de evening primrose, a extractului uleios de calendula şi a extractului de boswellia serrata alături de argilă  contrbuie intens la regenerarea celulară , la calmarea epidermei, la activarea circulaţiei şi combaterea cearcănelor şi a pungilor.                 

Adăugarea complexului Ferulan ( ulei de orez şi acid ferulic) îmbunătăţeşte mult protecţia pielii, ceea ce înseamnă implicit un aspect mai sănătos şi mai tînăr al pielii. Adăugarea acidului ferulic transformă acesta cremă anti-age intr-un super produs anti-age prin beneficiile combaterii radicalilor  liberi , a calmării eritemelor şi prevenirii agresiunii oxidative la nivel celular. Acidul ferulic asociat cu viataminele A şi E reduce liniile fine , ridurile, spoturile pigmentare, creşte elasticitatea , stimulează producţia de elastină şi colagen , previne  acţiunea distructivă a radiaţiilor UV.

Extractul Gatuline Expression, obţinut din Acmella oleraceea conferă cremei proprietăţi unice antirid. Prin blocarea rapidă a contracţiilor spontane ale muşchilor feţei, crema are un efect miorelaxant performant, prevenind şi atenuând ridurile de expresie.Efectul decrispant este instantaneu şi reducerea ridurilor este vizibilă după numai o zi de aplicare.Microrelieful pielii se ameliorează după numai 10 zile de utilizare a cremei.

Crema lift intensiv contur-ochi şi buze-Aslavital se aplică de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, după o demachiere corectă, masându-se uşor cu mişcări circulare până la absorbţia completă. Folosită cu regularitate, crema va ameliora aspectul epidermei din jurul ochilor, care va fi mult mai netedă, catifelată şi luminoasă.

 

Alte știri

Autori

Dr. Nicoleta Statov

Medic Primar Stomatolog, DrD în Medicină ...

Prof. Dr. Nicolae Hâncu

Medic Primar specializat în diabet zaharat, ...

Scroll to top