Noutăți:
VIDEO: Telemedicina sprijină pacienții de la sat -- "Pacienții din satele românești pot fi diagnosticați fără a mai fi nevoie să se ..." -- 08 Iulie 2013
Curiozități din istoria farmaciei - Scrinul farmaceutic din secolul al XVII - ... -- "Colecția de Istorie a Farmaciei din Cluj deține un bogat partimoniu de vechi ..." -- 09 Mai 2013
Despre frumusețe și flori -- ""Frumusețea este, mai întâi de toate, o calitate obiectivă a corpurilor prin ..." -- 11 Martie 2013

Cele mai citite

Abdominoplastia

Abdominoplastia are ca scop îndepărtarea excesului de piele şi grăsime de la nivelul regiunii

+ View

Scăderea transpiraţiei excesive cu toxina botulinică

Odată cu sosirea verii, caldura și lumina puternică a soarelui, determină declanșarea unor

+ View

Tratamente faciale cu botox

Toxina botulinică reprezintă una din cele mai spectaculoase achiziţii în domeniul medicinei

+ View

Transplantul de păr

Transplantul de păr constă în recoltarea, cu instrumentar microchirurgical, a unor fire de păr

+ View

Indiferent că au 15, 30 sau 45 de ani, multe femei din lumea întreagă se luptă cu supărătoarea acnee. De fapt, tenul gras este cel mai întâlnit tip de ten, la mai mult de jumătate din populaţia globului. Deşi piaţa cosmeticelor oferă o multitudine de soluţii, mai mult de trei sferturi din persoanele care se confruntă cu această afecţiune nu îşi îngrijesc tenul corect şi complet. 

Pe lângă o dietă echilibrată, un orar rezonabil de somn, trebuie să implementăm un program de tratament cosmetic, care trebuie să devină un ritual zilnic şi de la care să nu ne abatem. Pentru a veni  în ajutorul celor ce luptă cu excesul de sebum, industria dermatocosmetică a dezvoltat o întreagă gamă de produse ce au la bază celulele stem vegetale. La Duchesse Cosmetics e prima companie din Romania cu un portofoliu complet de produse dermo-cosmetice pe bază de celule stem. Mai mult, La Duchesse Cosmetics a dezvoltat chiar și un program în șase pași simpli ce  luptă împotriva tuturor tipurilor de acnee, prin curăţare, hidratare și îngrijire complementară, programul ESSENTIAL.

  1. Dermocosmetic Deep & Purifying Gel este pro-dusul ce are capacitatea de curățare profundă și eficientă și previne deshidratarea tenului. Celule stem vegetale PhytoCellTec™ stimulează celulele dermului și cresc intensitatea activității acestora, iar extractul de Hama-melis și Aloe Vera conferă aspectul fin și proaspăt al tenului.
  2. MASCA enzimatică Enzymatic Peeling Mask este cea mai potrivită alegere pentru tenul cu tendințe spre îngrășare deoarece îndepărtează prin metode enzimatice celulele moarte și diminuează secreția de sebum. Ceara de jojoba și extractele de fructe au efecte nutritive și hidratante superioare.
  3. Procesul de curățire poate continua prin apli-carea serului cu vitamina C - Vitamin C Serum - printr-un masaj facial energic.
  4. Dermocosmetic Balancing Day Cream ajută la reechilibrarea perfectă a tenului și este cea mai utilă alternativă pentru întreținerea tenului cu tendințe la îngră-șare. Având la bază celule stem vegetale obținute prin tehnologia PhytoCellTec™, produsul este conceput  spe-cial pentru a intensifica metabolismul celular, cu efecte vizibile rapid.
  5. Dermocosmetic Rejuvenating Eye Cream se utili-zează pentru zona sensibilă din jurul ochilor. Celulele stem obținute prin tehnica PhytoCellTec™ stimulează celulele proprii pielii pentru un aspect intinerit. Ingredientul activ Matrixyl™ 3000 reduce semnificativ ridu-rile de la nivelul ochilor, iar Chronodyn™ stimulează vitalitatea și rezerva energetică celulară pentru a crește capacitatea regenerativă a acestora - extrem de impor-tantă în cazul tenului cu tendințe la îngrașare.
  6. Cea mai bună soluție pentru nutriția pielii pe tim-pul nopții este dată de Night-time Vitamin C, prin conținutul în vitamina C.
Compania La Duchesse Cosmetics aduce un nou concept în domeniul îngrijirii tenului: “Te iubim frumoasă!” și, de aceea, a adus în România un portofoliu de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului, bazate pe formule originale profesionale cu eficiență crescută.

 

Alte știri

Autori

Dr. Nicoleta Statov

Medic Primar Stomatolog, DrD în Medicină ...

Prof. Dr. Nicolae Hâncu

Medic Primar specializat în diabet zaharat, ...

Scroll to top