доступная компьютерная помощь
Винница

Căderea părului se află pe lista problemelor cu care se confruntă foarte multe persoane, atât femei cât şi bărbaţi. Și nu e tocmai o problemă de neglijat în momentul în care cantitatea de păr pierdută depășește limitele normale (cca. 100 fire/zi).  

Ea poate avea o serie de cauze, atât externe organismului, cât și interne, iar netratată la timp poate avea consecințe grave atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Principalii factorii care duc la căderea părului sunt: hormonii, anticoncepționalele, folosirea excesivă a produselor de styling sau a produselor de styling neadecvate, alimentația, stresul, boala, medicamentele, razele solare, fibroza (este procesul de întărire a fibrelor țesutului din jurul rădăcinii, care nu se mai alimentează, generând căderea părului).

Kitul GEROVITAL PLANT TRATAMENT - FIOLE ANTICĂDERE a fost conceput special să ajute la combaterea acestor probleme, acționând direct la rădăcina firului de păr.
 
Cu o concentrație ridicată în complexe bioactive, care încorporează oligoelemente, aminoacizi și vitamine esențiale, fiolele  acționează simultan pe mai multe planuri de la nivelul scalpului:
 
▪ îmbunătățesc microcirculația și metabolismul celular,
▪ stimulează biosinteza proteinelor, energizează activitatea celulară,
▪ reglează activitatea seboreică.
 
Astfel se „lucrează” pe două planuri, pe de o parte intărind rădăcina firelor existente și revigorând activitatea la nivel celular, prelungind „viața” folicului pilos și împiedicând atrofierea prematură a acestuia și intrarea prea devreme a firului de par în faza de cădere –Telogenă. Pe de altă parte, o mai bună activitate la nivelul metabolismului celular de la nivelul scalpului, stimulează creșterea sănătoasă a noilor fire de păr, mai puternice, mai viguroase, deci crescând numărul firelor de păr care se află în faza de creștere- Anagenă.
 
Pe lângă reducerea căderii părului, se reduce sebumul, respectiv aspectul de „păr gras”, se reduce mătreața, se fortifică structura firului de păr, aspectul general fiind de păr sănătos.
 
Fiolele se folosesc timp de 1-3 luni astfel, o dată la doua zile, se aplică conținutul unei fiole cât mai la rădăcină. Se masează ușor. Nu se clătește. Nu este necesară spălarea părului înainte de aplicarea fiolei. Se recomandă două cure de tratament pe an. Acest produs este un tratament cosmetic și nu înlocuiește schemele medicamentoase specifice diferitor dezechilibre sau afecțiuni medicale care pot declanșa căderea excesivă a părului.

 

куда поехать отдохнуть
развитие ресторанного бизнеса